< Terug naar overzicht

Stéphane Haefliger (Compagnie Bancaire Helvétique) en Dirk Buyens (Vlerick Business School): ‘HR-directeurs en -managers, sta op!’


Donderdag 22 februari 2018, van 13.00 tot 17.00 uur
Brussel, Vlerick Business School

De Zwitserse HR-directeur en auteur Stéphane Haefliger legt in zijn boek ‘DRH, levez-vous! – Vie et mort des organisations. (2017)’ liever de vinger op de wond dan dat hij er een pleister op kleeft.

Volgens Haefliger volstaat professionalisme niet om het reputatie-deficit van de HR-functie op te lossen. De rol van de HR-directeur en -manager moet door hemzelf/haarzelf in vraag worden gesteld. Hij of zij moet het beroep en de praktijk vernieuwen, op basis van houding, engagement, overtuiging, enthousiasme, energie en gezond verstand.

Tijdens deze HR Square masterclass mag u een pittige confrontatie verwachten met en praktische aanbevelingen voor uw HR-rol bij leven en dood van organisaties. Stéphane Haefliger opent de debatten met een tegelijk kritische en constructieve analyse en formuleert concrete adviezen.

Hij wordt uitgedaagd, aangevuld en misschien hier en daar ook wel gecorrigeerd door prof. dr. Dirk Buyens (die wij u niet meer moeten voorstellen). U krijgt natuurlijk ook zelf de gelegenheid een duit in het zakje te doen. De voertalen zijn Frans en Engels.


Een uitgebreid verslag van een gesprek met Stéphane Haefliger vindt u in HR Square 175 van december 2017 (hier kunt u het lezen).

Programma

  • 13:00 Ontvangst
  • 13:30 Stéphane Haefliger. ‘HR-directeurs en -managers, sta op!’
  • 14:45 Pauze
  • 15:15 Prof. Dirk Buyens (Vlerick Business School) (EN)
  • 16:00 Debat geleid door Timothy Vermeir et Christophe Lo Giudice (HR Square)
  • 17:00 Netwerkdrink

Deelnamevoorwaarden

Dit seminarie staat open voor alle geïnteresseerden. De deelnameprijs bedraagt 250 € (+ 21% btw) voor leden van HR Square en 500 € (+ 21% btw) voor niet-leden.
Annuleren kan niet, vervanging is altijd mogelijk.


Schrijf u hier inFacturatiegegevens

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen