< Terug naar overzicht

Diversity Managers Association of Belgium: Diversity & Inclusion Conference 2018

De Diversity Managers Association of Belgium (DMAB) werd drie jaar terug opgericht op initiatief van Diversity Managers uit de voornaamste bedrijven in de verschillende sectoren van de Belgische markt (transport, farma, retail, bank- en verzekeringen,...) Op 15 mei organiseert zij haar eerste conferentie met het oog op het delen van de best practices aangaande diversiteit en inclusie.

Quotas, onbewuste vooroordelen aan het licht brengen, netwerken, rolmodellen, inclusie van personen met een beperking, religie op de werkvloer,...

Tijdens deze conferentie delen de leden van de Belgische Diversity Managers Association hun best practices op het vlak van diversiteit en inclusie, inclusief 'tips & tricks' om concrete actie ondernemen, rekening houdend met de grootte, het budget en de resources van uw organisatie. Deel mee in hun ruime ervaring en kennis met betrekking tot de verschillende aspecten van diversiteit en inclusie (gender, LGBT, personen met een beperking, multiculturaliteit, leeftijd,...)

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 15 mei 2018 van 14u00 tot 17u00
  • Plaats: Auditorium "Marais", BNP Paribas Fortis, Kreupelenstraat, 1000 Brussel

Inschrijven kan via deze link.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen