< Terug naar overzicht

10 Escala: Brainfood, voor al wie gebeten is door vorming, personeel en organisatie

Op 13 oktober in Westerlo; op 16 oktober te Gent. Gratis netwerkevent voor directie, HR professionals en leidinggevenden. HR-sessies met concrete hefbomen voor een succesvolle en talentgerichte organisatie.

Escala is jarig, we blazen 10 kaarsjes uit! We vieren dit met twee sprankelende events voor HR-professionals uit de publieke sector en de social en non-profit.

Jullie zijn welkom op  13 oktober in Westerlo of op 16 oktober in Gent om deel te nemen aan Brainfood, ons netwerkevent met HR-sessies...

Op het menu staan plenaire sessies van Luk Dewulf, Prof. Van Hootegem en Frank De Craecker met als uitsmijters inspirerende break-out sessies van sprekers recht uit de praktijk.

We geven alvast een voorsmaakje van wat Luk Dewulf zal brengen:

Gelukkige medewerkers én tegelijk schitterende resultaten. Dat is de focus van de lezing van Luk Dewulf. Wat is talent? Wat is het verschil tussen “talent” en “talent in actie”. Hoe ontdek je je eigen talent? Hoe ontwikkel je het? Welke vaardigheden kan je leren om meer uit je talent te halen? En wat doe je met die dingen waar je echt niet goed in bent. Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven? Je krijgt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. Je komt meer te weten over je eigen talenten maar ook concrete inzichten die je helpen om in gesprek te gaan met collega's en medewerkers over hun talenten. En hoe je vanuit die talenten nog betere resultaten kunt halen. Op een manier dat zowel je organisatie als je medewerkers er op lange termijn veel beter van worden. Een onmisbaar verhaal voor medewerkers, professionals en organisaties die op zoek zijn naar erg concrete handvatten voor een succesvolle en talentgericht organisatie.

We klinken graag samen op ons, op u, op 10 jaar Escala!

Inschrijven voor ons gratis event kan nog tot en met 8 oktober. Voor jullie gemak kan dit meteen via deze link www.escala.be/10jaar. Tot dan!

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen