HR Square Seminarie. Werkplekleren: hét instrument voor instroom en retentie?

U zoekt nog steeds naar witte raven op een krappe arbeidsmarkt? Of u bent dat stadium al voorbij en beperkt zich tot één doorslaggevend aanwervingscriterium: attitude? De mismatch tussen de competenties die bedrijven van werknemers verwachten en de competenties die bij sollicitanten aanwezig zijn, is reëel en opvallend. U rest eigenlijk geen andere keuze dan uw werknemers zelf op te leiden. Die praktijk is ingeburgerd in Duitsland en Nederland, maar wat kan er bij ons?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (mei 2019)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

HRPro.be-congres: HR Digital Day

hrpro.be organiseert voor de tweede keer het nationaal HR-congres. Dit keer gaat het over HR en de digitalisering, of digitalisering van HR. Hoe je het ook keert, digitalisering heeft een impact op vaardigheden, processen en jobs. En HR staat in het oog van de storm.

Quality Training: Office 365 Immersion Day

Delve, Sharepoint, OneDrive, Teams, Groups, Planner, OneNote, Yammer,... En nog tal van andere toepassingen te ontdekken op 1 dag dankzij verschillende workshops gegeven door onze experts!

VOV-Book & Breakfast: Stakeholdering (Jan Van der Vurst)

Hoe ga je om met machtige stakeholders? Hoe krijg je inzicht en voeling met hun territorium? Hoe creëer je sterkere partnerschappen? Elke stakeholder heeft zijn eigen doelstellingen, belangen en gevoeligheden. Die op een lijn krijgen met je eigen agenda is niet vanzelfsprekend.

VOV-Pitstop: Learning Measurements & Analytics

Waarom willen we leren meten? Hoe pakken we dat aan? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen tijdens deze Pitstop. Heb jij als L&D'er ook vragen rondom meten en leren? Kom naar onze Pitstop en leer tijdens deze dag alles over Learning Measurements & Analytics.

Inspirerend leren @Acerta: Sterk weer aan het werk

Heb je als hr medewerker ook heel wat vragen over ziekteverzuim? Heb je vragen over de juridische of administratieve aspecten? Of ben je juist op zoek naar goede tips en tricks voor de re-integratie van zieke medewerkers? Schrijf je dan in voor Inspirerend leren@Acerta: Sterk weer aan het werk. Tijdens dit leerevent komen al deze aspecten aan bod en ontvang je nieuwe ideeën om te implementeren in je werkomgeving.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (juni 2019)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Escala: Opleidingsaanbod HR & Management (voorjaar 2019)

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit. Ook op het vlak van HR-opleidingen volgt Escala de tendensen op de voet. Een sterk beleid inzake opleidingen is voor veel organisaties een strategische peiler. Escala helpt u uw kennis en vaardigheden up-to-date houden en ze vertalen naar uw organisatie.

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program (vanaf 11/09/2019)

Vind je het belangrijk dat iedere medewerker in de steeds sneller veranderende wereld plezier en voldoening haalt uit zijn werk? Wil je anderen ondersteunen hun talenten aan te boren, eigenaarschap op te nemen, om zo te bouwen aan sterkere relaties, betere resultaten en gezondere organisaties? Wil je investeren in een deskundige en gecertificeerde opleiding tot professionele coach? Schrijf je dan in voor het ‘Professional Coach Training Program’ en word een coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt!

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching (vanaf 26/09/2019)

Nu meer dan ooit, is een performant team belangrijk. Bedrijven die een collaboratieve werkomgeving koesteren staan aan kop. Of je een business coach of teamleider bent, dit 8-daagse programma brengt jou een rijkdom aan sterke inzichten alsook praktische tips, tools en hulpmiddelen om hoog performante teams te bouwen die hun business doet groeien.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen