HR Square-seminarie. Motiveren: hoe doen we het echt? - save the date

Langer willen werken, minder langdurige afwezigheden én een lager risico op burn-out: autonome motivatie heeft een positieve impact op een aantal belangrijke aspecten van werken, zo leren we uit wetenschappelijk onderzoek. Belangrijk is ook dat uw organisatie impact kan hebben op de autonome motivatie van hun werknemers.

HR Square Seminarie. Dialoog voor en na de sociale verkiezingen. Hoe draagt HR bij tot het best mogelijke resultaat?

Hoe maakt u het allerbeste van de sociale verkiezingen die plaatsvinden tussen 11 en 24 mei 2020? Tijdens dit seminarie gaan we niet in op de wettelijke en procedurele regels, daarvoor kan u ten overvloede terecht bij HR-dienstverleners en gespecialiseerde advocatenkantoren. Wij concentreren ons op de dynamiek van het overleg en vooral van de personen en instanties die eraan deelnemen. Want daar is het echt te doen, daar wordt sociale dialoog gebouwd of gebroken. Door HR. Door u dus.

VOV: Summerclass met Jane Bozarth

Voor de derde Summerclass nodigt VOV Jane Bozarth (USA) uit. Zij zal het hebben over Show Your Work: The Payoffs and How-to's of Working Out Loud.

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program (vanaf 11/09/2019)

Vind je het belangrijk dat iedere medewerker in de steeds sneller veranderende wereld plezier en voldoening haalt uit zijn werk? Wil je anderen ondersteunen hun talenten aan te boren, eigenaarschap op te nemen, om zo te bouwen aan sterkere relaties, betere resultaten en gezondere organisaties? Wil je investeren in een deskundige en gecertificeerde opleiding tot professionele coach? Schrijf je dan in voor het ‘Professional Coach Training Program’ en word een coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt!

PM Community: 2030: a Work Space Odyssey – een inspirerende tocht

Fons Leroy bekijkt op een eigenwijze manier naar de evoluties van het arbeidsmarktbeleid vanuit zijn 30 jaar ervaring op de Vlaamse en Europese arbeidsmarkt. Een periode gekenmerkt door wisselende omstandigheden : van veel werkzoekenden en weinig vacatures over veel werkzoekenden en veel vacatures naar weinig werkzoekenden en veel vacatures …

VOV-Pitstop: Happiness at work

Happiness at Work: wat is dat nu precies? Is dat een goeie koffie elke morgen met je collega's? Regelmatige feedback of opslag? Een fitness in je kantoorgebouw? Een uitgebreid opleidingsaanbod?

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching (vanaf 26/09/2019)

Nu meer dan ooit, is een performant team belangrijk. Bedrijven die een collaboratieve werkomgeving koesteren staan aan kop. Of je een business coach of teamleider bent, dit 8-daagse programma brengt jou een rijkdom aan sterke inzichten alsook praktische tips, tools en hulpmiddelen om hoog performante teams te bouwen die hun business doet groeien.

2Unchain: "Learn, Love, Live" - New insights towards great leadership

Dr. Tomas Chamorro-Premuzic is een internationale autoriteit op het vlak van leiderschapsontwikkeling en organisatiepsychologie. Op vrijdag 27 september 2019 deelt hij op het leadership event van 2Unchain zijn wetenschappelijke inzichten over hoe we betere leiders kunnen selecteren en zo sterkere organisaties creëren.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen