VOCAP: Future of Work Conference

Hoe bereidt u zich voor op de vierde industriële revolutie? Vroeg of laat ervaren we allemaal de impact van globalisering, digitalisering, robotisering, vergrijzing en vergroening. De conferentie Future of Work anticipeert op de uitdagingen van de toekomst en reikt handvatten aan voor future proof- professionals.

VDP Bru-Bra: Uitreiking Personaprijs 2019

Ieder jaar bekroont de VDP Bru-Bra met de Personaprijs een masterproef die bijdroeg tot de ontwikkeling van het HR-management. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal Monica De Jonghe, zopas nieuwe algemeen directeur van het VBO, haar visie uiteenzetten over de digitalisatie van de arbeidsmarkt.

Top Employers Seminar: lancering eBook

Ter gelegenheid van de lancering van het eerste eBook, nodigt Top Employers Benelux je uit voor een seminar waarbij de verschillende Nederlandse en Belgische Top Employers die in het eBook vertegenwoordigd zijn, de beschreven best practices toelichten.

VOCAP PsycEvent Thomas More: Lesley Arens #ZigZagHR, a new world - a new HR

Waarom is de HR, zoals we het vandaag kennen, gedoemd om te verdwijnen? Moet de HR een extra dimensie krijgen om te evolueren naar een meer progressief HRM? In plaats van een onmogelijke revolutie te willen ontketenen of tabula rasa door te voeren, doet HRM er volgens Lesley Arens beter aan naar een nieuw model te 'zigzaggen'. Waar #ZigZagHR voor staat, hoe en met welke middelen HR daarmee aan de slag kan komt u van haar te weten in haar uiteenzetting.

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching (vanaf 04/04/2019)

Nu meer dan ooit, is een performant team belangrijk. Bedrijven die een collaboratieve werkomgeving koesteren staan aan kop. Of je een business coach of teamleider bent, dit 8-daagse programma brengt jou een rijkdom aan sterke inzichten alsook praktische tips, tools en hulpmiddelen om hoog performante teams te bouwen die hun business doet groeien.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (april 2019)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Quintessence: Stakeholder management

Als leidinggevende bevindt u zich in het spanningsveld tussen de belangen van u en uw team(s) enerzijds en de belangen van anderen die een impact hebben op uw resultaat (stakeholders) anderzijds. Stakeholder management gaat in de eerste plaats over het opbouwen en onderhouden van relaties met de diverse stakeholders binnen en buiten uw organisatie.

Escala: Opleidingsaanbod HR & Management (voorjaar 2019)

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit. Ook op het vlak van HR-opleidingen volgt Escala de tendensen op de voet. Een sterk beleid inzake opleidingen is voor veel organisaties een strategische peiler. Escala helpt u uw kennis en vaardigheden up-to-date houden en ze vertalen naar uw organisatie.

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program (vanaf 11/09/2019)

Vind je het belangrijk dat iedere medewerker in de steeds sneller veranderende wereld plezier en voldoening haalt uit zijn werk? Wil je anderen ondersteunen hun talenten aan te boren, eigenaarschap op te nemen, om zo te bouwen aan sterkere relaties, betere resultaten en gezondere organisaties? Wil je investeren in een deskundige en gecertificeerde opleiding tot professionele coach? Schrijf je dan in voor het ‘Professional Coach Training Program’ en word een coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt!

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen