VOV-Pitstop - 50 Shades of Leadership

Leiderschapstrajecten, leiderschapstrainingen, boeken rond leiderschap, onderzoek en publicaties,... Alles draait rond leiderschap, zo lijkt het wel! Op deze pitstop laten we maar liefst 10 sprekers aan het woord die kort, krachtig en gebald hun key-lessons rond leiderschap met jullie delen!

VOV - Nieuwjaarsreceptie

Kom mee het glas heffen op het nieuwe (werk)jaar! We praten bij, blikken vooruit, maken kennis bij een drankje en een hapje!

SBM Opleidingen: Anders en beter organiseren - deel 2: Anders organiseren via innovatieve arbeidsorganisatie

Bedrijven die groeien trappen vaak in de valkuil: men gaat gaandeweg extra functies, afdelingen en lagen creëren. Op die manier ontstaat er een functionele opdeling in operationele afdelingen (voorbereiding, productie, logistiek, etc.) en ondersteunende diensten (met specialisten op vlak van techniek, kwaliteit, HR, etc.). Dergelijke organisatiestructuren staan garant voor interne spanningen en afstemmingsproblemen, die men dan tracht te compenseren met een sterke hiërarchische bovenbouw (managers, ploegbazen, etc.) en een controlerende, sturende stijl van leidinggeven.

SBM Opleidingen: Human Resource Management

Het optimaal beheren van het "Human Capital" is meer dan ooit een speerpunt in het managementbeleid. Of men nu spreekt van duurzaam personeelsbeleid of strategisch HR-management, de HR-analytics worden steeds belangrijker. Als personeelsverantwoordelijke of -kaderlid heeft u nood aan de juiste personeelsinstrumenten om het concurrentiële en strategische voordeel van uw bedrijf blijvend te ondersteunen.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen