HRM in de Zorgsector 2019. Wat houdt ons wakker, waarvan dromen we?

Stellen dat de zorgsector heftig in beweging is, lijkt op het intrappen van een open deur. Reorganisaties, fusies, opzetten van netwerken en andere samenwerkingsverbanden – al dan niet verplicht van hogerhand – zijn overal aan de orde van de dag en zullen dat blijven. Ook economische noodzaak draagt daartoe bij.

HR Square-seminarie. Efficiënt motiveren

Langer willen werken, minder langdurige afwezigheden en een lager risico op burn-out: autonome motivatie heeft een positieve impact op belangrijke aspecten van werken, zo leren we uit wetenschappelijk onderzoek. Het belangrijkste in dit verhaal is dat uw organisatie effectief stevige impact kan hebben op de autonome motivatie van uw werknemers. Hoezo?

Securex HR for Experts: Cafetariaplan en mobiliteit

Al uw werknemers zijn verschillend en krijgen graag extralegale voordelen die aan hen zijn aangepast. Met een cafetariaplan kunnen ze hun voordelen zelf kiezen. Dat zorgt voor tevreden werknemers en maakt van u een aantrekkelijke werkgever. Weet u niet hoe u er aan moet beginnen? Wij leggen u uit hoe u zo’n cafetariaplan implementeert in uw onderneming.

VOV-Pitstop: Happiness at work

Happiness at Work: wat is dat nu precies? Is dat een goeie koffie elke morgen met je collega's? Regelmatige feedback of opslag? Een fitness in je kantoorgebouw? Een uitgebreid opleidingsaanbod?

Agoria: Vormingscyclus 'Sociale wetgeving 2019-2020'

De sociaal-juridische vragen worden steeds ingewikkelder... Bent u op zoek naar een praktische aanpak die u in staat stelt om gericht te antwoorden op al uw vragen? Volg dan onze opleiding over de praktijk van de sociale wetgeving die rekening houdt met de nieuwste ontwikkelingen in de reglementering.

VOCAP: De diversiteit van burn-out - Primaire aspecten

De rol van de manager & HR bij stresspreventie en het terugdringen van ziekteverzuim is essentieel. Het in kaart brengen van de risicofactoren en het uitwerken van een stressbeleid is dus een goed idee, waarbij VOCAP je graag tools en inzichten aanreikt in de najaarseminaries rond burn-out. De septembersessie focust op de primaire aspecten van burn-out: van stresssignalen herkennen en een beleid opstellen.

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (september 2019)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Exselsia Customer Experience Day

Did you know that 87% of CEO’s put customer experience on the second place in their agenda? Register quickly for this breakfast session, and you will informed in no time.

Coaching The Shift: Masterclass Teamcoaching (vanaf 26/09/2019)

Nu meer dan ooit, is een performant team belangrijk. Bedrijven die een collaboratieve werkomgeving koesteren staan aan kop. Of je een business coach of teamleider bent, dit 8-daagse programma brengt jou een rijkdom aan sterke inzichten alsook praktische tips, tools en hulpmiddelen om hoog performante teams te bouwen die hun business doet groeien.

2Unchain: "Learn, Love, Live" - New insights towards great leadership

Dr. Tomas Chamorro-Premuzic is een internationale autoriteit op het vlak van leiderschapsontwikkeling en organisatiepsychologie. Op vrijdag 27 september 2019 deelt hij op het leadership event van 2Unchain zijn wetenschappelijke inzichten over hoe we betere leiders kunnen selecteren en zo sterkere organisaties creëren.

HR Public: De 4de industriële revolutie & de arbeidsmarkt. Zijn we er klaar voor?

De technologie en de samenleving evolueert erg snel. Is Vlaanderen klaar voor de 4de industriële revolutie? En welke impact heeft dit op de arbeidsmarkt? Hoe wordt nieuwe technologie nu al (of nog niet) gebruikt door HR-spelers? Een stand van zaken anno 2019 met sprekers van de Stichting Innovatie & Arbeid, VDAB en de innovatieve startup allthingsblue.

PM Community - Mental Health: Ken jij de business voordelen van mentale gezondheid?

“Een gezonde geest in een gezond lichaam” is een uitspraak die we al lang horen. Vroeger betekende dit dat je na je werk ervoor moest zorgen fit en gezond te blijven. Fitnesscentra, later yogacentra ea rezen als paddestoelen uit de grond, ook allerlei ‘startwo-programma’s werden gretig gedownload en beoefend. Alvast een goede zaak.

VOCAP: De diversiteit van burn-out - secundaire aspecten

De rol van de manager & HR bij stresspreventie en het terugdringen van ziekteverzuim is essentieel. Het in kaart brengen van de risicofactoren en het uitwerken van een stressbeleid is dus een goed idee, waarbij VOCAP je graag tools en inzichten aanreikt in de najaarseminaries rond burn-out. De oktobersessie focust op de praktijk via een bedrijfsbezoek.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen