VOV-Pitstop: Collaborative and Social Learning

“Tell me and I will forget, Teach me and I will remember, Involve me and I will learn”, een van de vele inspirerende quotes van Benjamin Franklin die de kracht van “Collaborative and Social Learning” weergeeft. In deze pitstop laat VOV i.s.m. De Opleidingscoach je de impact van sociaal leren ervaren en ontdek je concrete handvatten om dit succesvol te faciliteren in jouw organisatie.

VOV-Nieuwjaarsreceptie 2019

2018 was alweer een jaar vol boeiende events en wat veranderingen voor VOV lerend netwerk. Graag blikken we met een hapje en drankje vooruit: wat heeft 2019 voor jou in petto?

ADP Bru-Bra: Wanneer HR de digitale wereld hackt

In januari nodigt de Vereniging van HR-professionals Brussel-Brabant François Geuze uit, die de digitale transformatie in een nieuw licht zal plaatsen met zijn bijdrage "Wanneer HR de digitale wereld hackt". De uiteenzetting wordt gevolgd door de nieuwjaarsreceptie van de VDP Bru-Bra (lezing in het Frans).

VOCAP: Quo Vadis VOCAP, en het antwoord op de vraag

Op 22 januari wil VOCAP niet alleen klinken op het nieuwe jaar met voor ‘elk wat wils’ in hun aanbod aan activiteiten, maar ook toelichting geven bij wat er het voorbije jaar allemaal aan de orde was in het werkdomein als Arbeids- en Organisatiepsycholoog.

PM Community: Is uw impact als HR duurzaam?

Heb je er al eens bij stilgestaan dat impact hebben op uw collega’s, uw team, uw organisatie, … niet altijd even evident is. Af en toe merk je misschien dat er wel impact is maar dat deze niet duurzaam blijkt. Welke energie stop jij erin? Schuif aan voor een krachtige ervaringsavond over Duurzame Impact.

HR Public: Laurent Taskin - Van HRM tot Human Management

In maart en mei 2018 hebben een dertigtal HR-managers uit de overheidssector deelgenomen aan de denktanks onder leiding van professor Laurent Taskin (UCLouvain). Het resultaat hiervan leest u in de whitepaper ‘Van HRM tot human management: de uitdagingen van de transformaties in het management van werknemers en jobs in de overheidssector’. Professor Laurent Taskin geeft hierbij tekst en uitleg tijdens een conferentie/debat (in het Frans).

PMCommunity: Neuro & HR: dikke vrienden

De neurowetenschap evolueert en laat ons steeds meer weten over hoe wij als mens functioneren. Wat gaat er om in ons brein? Hoe kunnen we vanuit deze wetenschap ervoor zorgen dat prestaties en gedragingen van het individu binnen de bedrijfscontext op een vlotte wijze tot synergie komt met de bedrijfsdoelstellingen. Hoe kunnen we als HR gebruik maken van deze kennis om een goede “matchmaker” te zijn tussen bedrijfsmanagement en personeel. Verscheidene experten brengen graag meer duidelijkheid hierin.

VOV-Pitstop: L&D Technology

Technologie, het is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het heeft impact op hoe we opstaan, hoe we communiceren, hoe we leven en leren. Gaan technologie en L&D hand in hand? Zo ja, hoe pakken organisaties dit aan? Ontdek er meer over tijdens onze pitstop in februari!

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program

Vind je het belangrijk dat iedere medewerker in de steeds sneller veranderende wereld plezier en voldoening haalt uit zijn werk? Wil je anderen ondersteunen hun talenten aan te boren, eigenaarschap op te nemen, om zo te bouwen aan sterkere relaties, betere resultaten en gezondere organisaties? Schrijf je dan in voor in voor het ‘Professional Coach Training Program’ en word een coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt!

SBM Opleidingen: Human Resource Management

Het optimaal beheren van het "Human Capital" is meer dan ooit een speerpunt in het managementbeleid. Of men nu spreekt van duurzaam personeelsbeleid of strategisch HR-management, de HR-analytics worden steeds belangrijker. Als personeelsverantwoordelijke of -kaderlid heeft u nood aan de juiste personeelsinstrumenten om het concurrentiële en strategische voordeel van uw bedrijf blijvend te ondersteunen.

SBM Opleidingen: Bedrijfsmanagement

Wil je verder carrière maken in de bedrijfswereld? Maak dan nu werk van je professionele ambitie en treed in de sporen van de vele professionals die u voorgingen.

Escala: Opleidingsaanbod HR & Management

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit. Ook op het vlak van HR-opleidingen volgt Escala de tendensen op de voet. Een sterk beleid inzake opleidingen is voor veel organisaties een strategische peiler. Escala helpt u uw kennis en vaardigheden up-to-date houden en ze vertalen naar uw organisatie.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen