Kris Willaert Group HR Director Balta Group

Kris Willaert verlaat na ruim zes jaar Kone en is Group HR Director bij Balta Group, de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa met wereldwijd 11 vestigingen.

Vrijdag thuiswerkdag: denk niet te snel ‘ik ben een telewerker of huisarbeider’

Een handelsvertegenwoordiger werkt elke vrijdag van thuis uit. Op die dag doet hij zijn administratie, leest hij en beantwoordt hij e-mails, maakt hij documenten op, verricht hij pre-sales activiteiten enz. Kan de handelsvertegenwoordiger hierdoor beschouwd worden als een huisarbeider die recht heeft op een vergoeding voor thuiswerk (van 10 procent)? Of kan hij hierdoor de hoedanigheid aannemen van een telewerker?

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen

Melissa Van Avermaet Compensation & Benefits Manager Lotus Bakeries

Melissa Van Avermaet heeft een master in de Rechten (UGent, 2003) en startte haar loopbaan als adviseur sociaal recht bij sociaal secretariaat Handel, Diensten en Industrie Aalst. Begin 2008 maakt ze de overstap als payroll specialist naar Volvo Group Belgium. Ruim drie jaar later ging ze aan de slag als manager Service Delivery bij Acerta. In 2015 werd ze juridisch adviseur bij ADMB.

Andy Machiels HR Business Partner Veolia

Andy Machiels studeerde in 2016 af als master in de Rechten (VUB) en startte als HR Officer bij Novellas Healthcare. In februari 2017 werd hij bij Manutan Belgium (een leverancier van artikelen en diensten voor kantoor-, magazijn- en werkplaatsinrichting) HR Business Partner Benelux & Germany.,Sinds juni 2019 is Machiels HR Business Partner bij Veolia.