Tekorten in een aanvullende pensioentoezegging: the saga continues

Drie maanden na het spraakmakend arrest van het Hof van Cassatie (Cassatie, 6 maart 2017, S.15.0107.N/1 – zie ook http://www.hrsquare.be/nl/rechtspraak/tekorten-in-een-aanvullende-pensioentoezegging-wie-gaat-dat-betalen), heeft het arbeidshof van Antwerpen zich opnieuw moeten uitspreken over het aanzuiveren van tekorten in een aanvullende pensioentoezegging. Hoewel het Hof van Cassatie oordeelde dat een werkgever hoe dan ook moet instaan voor de tekorten, is het arbeidshof van Antwerpen een andere mening toegedaan ...

4 productiviteitstips om te negeren

Veel adviezen die de productiviteit moeten verbeteren, werken helemaal niet, zo waarschuwt Paula Rizzo, stichtster van de productiviteitssite ListProducer.com. Ze heeft deze adviezen zelf ook jarenlang gegeven en opgevolgd, maar beseft nu dat ze fout zat.

Dirk Blendeman nieuwe Chief People & Processes Officer bij Matexi

Buurtontwikkelaar Matexi stelt Dirk Blendeman aan als Chief People & Processes Officer (CPPO). Blendeman heeft bijna 20 jaar ervaring binnen HR en zal Matexi helpen om de bedrijfsstrategie en -cultuur te vertalen in efficiënte en klantgerichte processen voor zowel medewerkers als organisatie.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen