Werkgever scoort onvoldoende voor begrip ex-kankerpatiënt

Nederlandse werkgevers, leidinggevenden en collega’s hebben te weinig begrip voor werknemers die in het verleden kanker hebben gehad. Volgens ex-kankerpatiënten die na hun behandeling nog steeds kampen met vermoeidheid en andere klachten, wordt daarmee te weinig rekening gehouden op de werkvloer. Ze geven hun werkgevers en collega’s een magere 5,4.

Dan verklaar ik u nu... gedetacheerd

Op 6 februari 2018 heeft het Europees Hof van Justitie zich opnieuw uitgesproken in een ophefmakende zaak omtrent het bindend karakter van de E101-verklaring (ondertussen vervangen door de A1-verklaring). Is alles omtrent de sociale zekerheid van de gedetacheerde werknemers sowieso in orde wanneer ze een E101 of A1-verklaring bezitten?

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen

Nathalie Oomen HR Team Lead bij ENTSO-E

Nathalie Oomen is aan de slag gegaan bij ENTSO-E, het Europese netwerk van transmissienetbeheerders. Ze is HR Team Lead voor deze vereniging, die 43 Transmission System Operators (TSO's) uit 36 landen in Europa vertegenwoordigt.

Jesse Segers nieuwe rector Nederlandse SIOO

Op 26 maart wordt Jesse Segers de nieuwe rector van SIOO in Nederland, een interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen. Zo krijgt hij ook zelf de kans om leiderschap in de praktijk te brengen en de nodige veranderingen door te voeren.