De vier

In 'De vier' ontrafelt Scott Galloway het 'verborgen' DNA van Amazon, Facebook, Google en Apple. Ook een bijzonder interessante analyse voor HRM'ers...

Laat EHSAL-studenten gratis één van uw collectieve reële leervragen onderzoeken

Gratis Learning & Development-consultancy door studenten van het Postgraduaat HRM 2018-2019 aan de EHSAL Management School (een samenwerking tussen Odisee en KU Leuven)? Die studenten willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u betekent dat gratis consultancy door zes postgraduats.

Vijandige baas? Geef hem lik op stuk

Heeft u een baas die roept, intimideert of medewerkers belachelijk maakt? Dan neemt u best gewoon dezelfde houding aan ten opzichte van hem. Die assertieve houding versterkt immers het eigen psychologisch welzijn, doet beter presteren en kweekt respect bij de collega's, zodat het zelfs goed is voor de promotiekansen.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen

Ruim 3 op de 4 Belgen tellen af naar vakantie

Ruim de helft van de Belgen stelt na een druk werkjaar erg toe te zijn aan vakantie. Deze moet voldoende lang zijn om echt tot rust te komen. Voor 2 op de 3 Belgen duurt een vakantie minstens 2 weken, waarvan men gemiddeld 8 dagen nodig heeft om volledig af te kicken van het werk. Dit gaat echter minder op voor werknemers die zeggen gelukkig te zijn met hun job.

Vakantieboek voor professionals en managers 2018

Wat is nu echt het beste: er eens helemaal uit zijn tijdens de vakantie, zeg maar radicaal disconnecteren, of toch een beetje tijd nemen om eens rustig wat achtergrondinfo te absorberen, bij te lezen en je brein in conditie te houden? Het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ mikt duidelijk op het tweede.