Het zomert bij HR Square

Nog tot begin augustus pauzeren de website en de online-nieuwsbrieven van HR Square. Zeer graag tot binnenkort! Fijne zomerse dagen!

Ongelijke behandeling van de interne preventieadviseur bij collectief ontslag: (on)terecht?

Een interne preventieadviseur, wiens arbeidsovereenkomst door de werkgever werd beëindigd naar aanleiding van een collectief ontslag, argumenteerde in een procedure voor het Hof van Cassatie dat het verschil in behandeling in geval van een ‘normaal’ ontslag van een interne preventieadviseur en in geval van een collectief ontslag niet verantwoord was. Kreeg hij gelijk?

Vakantieboek voor professionals en managers 2018

Wat is nu echt het beste: er eens helemaal uit zijn tijdens de vakantie, zeg maar radicaal disconnecteren, of toch een beetje tijd nemen om eens rustig wat achtergrondinfo te absorberen, bij te lezen en je brein in conditie te houden? Het ‘Vakantieboek voor professionals en managers’ mikt duidelijk op het tweede.

Laat EHSAL-studenten gratis één van uw collectieve reële leervragen onderzoeken

Gratis Learning & Development-consultancy door studenten van het Postgraduaat HRM 2018-2019 aan de EHSAL Management School (een samenwerking tussen Odisee en KU Leuven)? Die studenten willen graag uw medewerking voor hun eindwerk Learning & Development. Voor u betekent dat gratis consultancy door zes postgraduats.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen